Blogia
@MariaColomaMM

1.267 visites al meu canal de youtube

El meu canal de youtube ha rebut 1.267 visites. Té un total de 20 vídeos que mostren un resum d’editats, insitus, directes i part de la feina feta a Televisió de Mallorca. També es pot consultar l’entrega de premis al concurs narrativa Castellitx 2009 (més de 300 visites). Hi ha hagut 143 reproduccions al video Maria Coloma Mairata presenta informatiu televisió de Mallorca. 

 

Palma, restauració, rehabilitació- Passat i present, El Terreno i Pere Garau:

I per què no passejar per Palma, a través de la barriada del Terreno. Una passada nostàlgica al seu passat.  Dolors Besné i el seu germà han publicat un llibre que parla de la barriada, “una passejada pel Terreno”. En aquest hi apareixen anècdotes que haguessin pogut canviar el curs de la història mundial, personatges famosos com Camilo José Cela, Rubén Dario que varen viure a la barriada, de fet encara hi ha els habitatges (es poden conèixer a través de la ruta que proposa el llibre). 


I després del Terreno, per què no anar cap a la barriada de Pere Garau per conèixer un passat recent, segle XIX, a través de la Clínica Valdés, ubicada al Carrer Antillón número 37 i restaurada per l’arquitecte Óscar Fernández. 

Es poden trobar vídeos sobre el projecte de Ses Fontalles, entrevista a Jaume Font després de les eleccions del 2011 i diferents temàtiques.


0 comentarios