Blogia
@MariaColomaMM

Maria Coloma Mairata. BarcelonaCarles Cuní És co- director de l’emissora Flaix. “ Tenc 44 anys, sóc del 61” és la seva presentació. Hi afegeix un jo no sóc periodista vocacional, vaig començar per eliminació de coses, abans, ésser periodista estava més desprestigiat.

-Canviaries el tipus de producte que ofereixes a la Flaix?
-Si canviéssim el producte ho faríem, per una qüestió empresarial.
(...) Catalunya radio, té pocs ingressos publicitaris i el dèficit que té el paga el poble.

-Què hi ha del programa que surt a la Flaix: prohibit als pares on gent que no són experts donen consells a nens de 14 anys?
Carles Cuní enmig d’un debat, aquest matí a la UIC, ha respost sobre el polèmic programa:

-“ Jo volia canviar el món i és la puta pasta el que acaba canviant el món”.
És una dinàmica perversa, per guanyar aquests diners has de donar allò que l’audiència vol i no el que tu vols. A mi, tal vegada m’agradaria crear per a l’audiència programes que fessin ésser més bones persones, més independents... o tal vegada no.
Respecte a prohibit als pares, dir que nosaltres hem creat un espai nocturn. La llei ens protegeix. Hem creat un espai a la radio que és independent i lliure(...)” Si el contingut del prohibit als pares, ho féssim a les 6 de la tarda no ho permetria. A més els nens troben en aquest programa de radio, el que no troben a l’escola i a la família...”

- Quanta gent ho mira, per què a les escoles al dia següent tots els nens parlen del programa?
Segons l’informe general de Mitjans, 29.000 persones l’escoltaven a Catalunya. És a dir, un 10% de l’audiència.
En resposta a les crítiques pel contingut sexual, Carles Cuní digué “nosaltres no som ningú per discernir entre el bé o el mal”, no donem pautes a ningú”.

1 comentario

Anónimo -