Blogia
@MariaColomaMM

l'Eulàlia... avui ha de mirar una pel·lícula...

l'Eulàlia... avui  ha de mirar una pel·lícula...

Lentament les ales batega
Lentament les anava sentint
L’eulàlia i el Pep miren una pel·lícula, "bailando bajo la oscuridad" de Lars von trier. Una pel·lícula per als qui els agrada la música de Bjork i el director de qualitat de l’escola Europea... Per tots aquells que veuen més enllà de cine habitual. Perquè quan coneixem a Lars VOn trier és impossible no desitjar saber més del seu cinema. Així ell junt amb altres directors signa el manifest dogma 95 amb el qual fa una pel·lícula eexperimental, The idiots, on romp amb les normes habituals que té el cinema. El resultat d’aquesta és un film on només hi ha dos escenaris, totes les imatges estan gravades amb camara betacam... _ I la historia?_
_ The idiots mostra com als pobles el més idiota és el que ho sap tot i com ja deia Sócrates, (tot i que s’el matà amb la cicuta per mirar més enllà),l’home o l’ésser humà que sap més és el que no sap.
_ Però i si el que és idiota, realment no és idiota?_ _Això el converteix de cop en l’home que sap més o en l’home que sap de més?_ Hi ha que mirar aquest film... distribuit per manga films. Una de les productes que aposten pel cinema de qualitat i que han triomfat sense necessitat de tenir la distribució en cinemes al seu nom com filmax.

CHema Madoz. fotògraf.

0 comentarios