Blogia
@MariaColomaMM

“ M'agradaria que el documental “Som Elles”, que dona veu a onze dones poetes, es projecti arreu de l'illa”

“ M'agradaria que el documental “Som Elles”, que dona veu a onze dones poetes, es projecti arreu de l'illa”

El dia 16 de març el documental "Som Elles" a Barcelona, al Kosmopolis a les 16.30 hores

A la secció de literatura de Titoieta Ràdio  vàrem entrevistar a la periodista Aina Riera, que ha creat el guio del documental “som Elles”, basat en el relat de onze poetes unides per la poesia, la illa i la feminitat, des de Aina Ferrer a Margalida Tous, de Tonina Canyelles a Maite Brazales. A més “Som elles” analitza la historia de la poesia de la dona mallorquina. La periodista Aina Riera ha manifestat el seu interès perquè el documental es projecti arreu de l’illa, ell ha creat una xarxa perquè les onze poetes es coneguin i posin en comú els seus textos en aquest treball audiovisual. Al documental surten localitzacions ubicades al poble d’Alaró, Felanitx i el Far de Ses Salines.

“Som Elles” es tracta d’un documental ple de poesia visual a través de les imatges de Sandra Cristiansen i Gemma Puri.

La periodista Aina Riera explica al programa de Titoieta Ràdio que la idea de fer el documental va sorgir arran de parlar amb la poeta Maria Antònia Massanets, autora del llibre “El Moll de l’Ós”, recentment autopublicat. El documental que es presenta dia 15 de març a Barcelona al Kosmopolis.

A aquest link de Titotieta Ràdio podreu escoltar alguns textos dels poemes i també la banda sonora. A més us podeu descarregar l’entrevista de dissabte 9 cap a les 12.15 hores al dial 108 FM. Si vols escoltar l’entrevista completa al programa de Titoieta Ràdio.  

0 comentarios